Cine suntem

Cine suntem?

Pe scurt, o echipă internațională de experți în sănătate, medici și farmaciști, nutriționiști, doctori în știință și profesori universitari. Ne-am început activitatea în 2015, prin a studia necesitățile zilnice ale oamenilor și prin a proiecta formule optime pentru suplimente alimentare care să se potrivească ca un puzzle acestor necesități.

Filosofia noastră.

Bolile cronice, sau episoadele de acutizare, maladiile metabolice dobândite sau ereditare, problemele de sănătate care apar odată cu înaintarea în vârstă sau activități diurne deosebite care suprasolicită organismul – toate acestea sunt provocările noastre, pentru care avem un răspuns simplu – PROFILAXIA. Noi suntem siguri și avem în spate sute de materiale științifice care ne ajută să susținem că profilaxia cu suplimente alimentare de calitate medicală poate sta la baza sănătății organismului pe termen lung, poate ajuta pacienții cu boli cronice în remodelarea tratamentelor clasice și poate fi cea care ne poate oferi o calitate a vieții, o longevitate și o capacitate de a trece peste provocările zilnice net superioară. Suplimentele alimentare DAS IST au fost concepute să susțină sănătatea organismului, indiferent cu ce s-ar confrunta acesta.

DAS IST pentru SĂNĂTATE - suplimente alimentare naturale, produs în Germania.

Originea DAS IST.

Toate produsele DAS IST au apărut în urma chestionării necesității pacienților și specialiștilor în sănătate din cele 14 țări în care ne desfășurăm activitatea până în momentul actual. Formulele și combinațiile de ingrediente sunt gândite în Viena, Austria de către specialiști în nutriție și sănătate, ca mai apoi să fie transmise în inima Germaniei, la fabrica noastră, unde se selectează ingrediente naturale, de cea mai înaltă calitate – calitate farmaceutică, pentru ca formulele teoretice să prindă formă fizică – capsule vegetale cu cea mai potrivită combinație de nutrienți și oligoelemente. Pentru a da dovadă de calitate Germană pe deplin, produsele DAS IST sunt certificate TUV, ECOcert, HACC și chiar Vegan. Procesul logistic de la fabrica din Germania până în farmacie este asigurat de parteneri de încredere, care ne ajută să păstrăm calitatea produselor DAS IST, astfel încât pacienții noștri să aibă încredere în noi și în specialistul care recomandă suplimentele naturale DAS IST.